Aquesta si que és una recepta fàcil, refrescant i bonissima.
En ple estiu es quan trobarem els melons
en la seva millor època, i com és lògic, com més bo sigui el meló, més bona ens
quedarà la sopa.
També procurarem posar-hi un bon pernil,
que podem comprar en encenalls o bé tallar-lo nosaltres ben petit.
Només triturant el meló sol amb sal i
pebre ja queda molt bo, però si volem que sigui una mica més cremós hi podem
afegir 3 o 4 cullerades de crema de llet.
Opcionalment, si tenim un compromís i
volem que ens quedi espectacular,
podem dibuixar-hi una flor amb una mica de crema de llet espessa tal com us vaig explicar a la
recepta de la Crema de Carbassa
INGREDIENTS
Per 4 persones
1 meló
50 gr de crema de llet (opcional)
sal, pebre
40 gr de pernil, si pot ser ibèric,
millor
PREPARACIÓ
Pelem el meló i li treiem les llavors.
El triturem amb el minipimer o amb el
Thermomix fins que ens queda ben desfet.
Si hi volem posar una mica de crema de
llet, l’hi posem i tornem a triturar una mica.
Sal i pebre, sense passar-nos.
Ho guardem a la nevera ben fred.
Al moment de servir al plat, li posem un
pilonet de pernil per sobre .
Una foto preciosa.
ResponElimina